Venice by Night

Sessie 14

OC: 25 april 2016
IC: Dinsdag

De cotrieleden gaan naar Ravnos waar ze Shifra Ravnos en Nicolá van Messina, een Tremere tegen komen.

Voor het tegengif hebben ze alle ingrediënten beschikbaar behalve een oog van Gargoyle. Een Gargoyle is een erg lelijke vampier die gemaakt is door de Tremere uit verschillende andere vampier clans.

Er schijnen een aantal te zitten in de kerk van een nabij gelegen dorpje. We gaan die kant op en vinden inderdaad 4 Gargoyles waarvan er één zich afzondert om te feeden. Raven probeert op hem te springen maar mist. Nicolá schiet een pijl af en raakt maar de Gargoyle is niet onder de indruk.Raven bespringt hem opnieuw en mist nog eens. Shifra gebruikt haar kunsten om de Gargoyle onze kant op te doen vluchten wat lukt. Raven laat hem struikelen en Julliana summoned twee tentakels die de gargoyle slaan. Nicolá schiet nog een pijl raak maar lijkt opnieuw geen schade te doen. Raven slaat de Gargoyle met haar vuisten en Shifra intimideert hem om zijn oog af te staan voor zijn leven. Dat lukt en Nicolá lepelt snel maar kundig een oog uit de Gargoyle.

De overige Gargoyles hebben ons gezien en komen op ons af. Één tilt Julliana de lucht in en zowel Raven en Nicolá schieten een pijl af om de Gargoyle te dwingen Julliana los te laten. Raven raakt de Gargoyle in z’n oog en Nicolá raakt Julliana in haar oog. Shifra gebruikt haar kunsten om een illusie van vuur op te wekken en intimideert ze om Julliana los te laten wat lukt. Ook lukt het haar om extra bloed van de Gargoyle te krijgen om het oog goed te houden.

Terug faalt Nicolá om het tegengif te maken en neemt de rest het over en hun lukt het wel. Nicolá probeert nog met de eer te strijken maar faalt ook daarin. Zyra is gered.

Comments

anunnore

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.